San Juan del Sur dag 2
Blijf op de hoogte en volg Bas
22 December 2015 | Nicaragua, San Juan del Sur
Vandaag moet ik echt de knoop doorhakken, ik moet !!!
Danielle en George gaan vandaag naar Granada, George nog niet, we ontbijten samen en we zien de rest terug in Leon. Aonghus gaat naar een avonturen park en ik ga verder met plannen waar ik gebleven was, ik zit eerst in de tuin bij het hostel, met mijn kaart ,boek,ipad en telefoon, beetje lijntje trekken op de kaart, waar en hoe lang het duurt. Dan ben ik het zat en loop met mijn spullen naar een strandtent , bestel cerveza en wat te eten.
Ik boek een hotel voor oud en nieuw in San Salvador, El Salvador. Ik heb eindelijk een kamer voor mezelf, met een douche die ik alleen gebruik, kan piemelnaakt rond rennen , fatsoenlijk slapen ! Ik ben er zeer tevreden over, ik moet alleen nog 5 dagen invullen tussen 26-12 en 31-12, maar dat lijkt me niet zo moeilijk !!
Ik bestel nog een biertje en geniet van de ondergaande zon, het ziet er echt mooi uit, dit moment deel ik met Gabby, ik wou dat je hier was !!! Ik mis je !! We zitten wat te appen en ik stuur de foto's door.
De zon is bijna onder, ik pak mijn spullen en loop naar mijn hostel, daar zie ik mijn Ierse vriend en ga bij hem zitten met een biertje. Stef komt er ook bij zitten, een Duitse gozer. Er schuiven nog wat mensen aan en word gezellig.
We gaan straks een biertje drinken met een Canadees en een Amsterdammer, heb er wel zin in.
We lopen met z'n 4-en richting de kroegen, we drinken een paar biertjes, maken lol en om twaalf uur taaien Aonghus en ik af, het is mooi geweest, lekker slapen !
Ik heb een goede dag gehad, goeie beslissingen gemaakt. Voelt weer goed, ontspannen !!
Slaap lekker !!
24 December 2015 - 17:13