25-11 Regen in Queenstown - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Bas Toet - WaarBenJij.nu 25-11 Regen in Queenstown - Reisverslag uit Queenstown, Nieuw Zeeland van Bas Toet - WaarBenJij.nu

25-11 Regen in Queenstown

Blijf op de hoogte en volg Bas

25 November 2014 | Nieuw Zeeland, Queenstown

Als ik wakker word is het grijs en grauw, beetje klote weer, maar ik kan nog wel naar buiten, dat doe ik vrij laat pas, bel ff met Marcel via Facetime, was leuk je gezien te hebben maat !!
Dan ga ik douchen en de deur uit, ik wil eerst naar de Intercity winkel om mijn laatste busreizen te regelen, dat is ook in een poep en een scheet gelukt. Ik ga donderdag naar Dunedin en vrijdag naar Christchurch waar ik de laatste dagen ben. Dan loop ik naar de I-site of ik nog wat kan doen hier in Queenstown, het is geen weer om te springen, dan moet ik wat anders gaan doen. Ik wil gaan raften !! Beetje spanning in mijn donder, en iets wat ik zelf kan doen, wat ik zelf in de hand heb.
Ik neem 2 folders mee van 2 verschillende aanbieders, leg ze naast elkaar en volgens mij zit er niet veel verschil tussen, en ga op zoek naar de winkel van het raften. Die heb ik ook zo gevonden, het is niet heel groot hier. Ik loop naar binnen en vraag wat rond en maak een praatje, ik besluit om morgen middag om 13 uur te raften, reken 209 $ af en loop direct door naar een pinautomaat, ik hoop maar dat het een super ervaring word voor dat geld ! Morgen zal ik het weten. Als het goed is zijn we , 8 man en een gids, 1-2 uur op het water, met moeilijkheids graad van 2-5, dat is wel actie, ook gaan we door een grot... Ik ben benieuwd!

Ik loop verder door het centrum, het regent stevig, ik twijfel of ik nog ga lopen of doe ik het niet, ik doe het niet. Ik loop naar het hostel, maak een kopje thee en ga in de lounge zitten, lekker op de bank, zet een muziekje op en ga beginnen aan de achterstand van mijn dagboek. Ik zit echt een paar uur te tikken , er komen steeds meer mensen bij zitten . Dan word het toch wel tijd om te eten. Ik heb mijn prakkie van gister nog in de koelkast staan en warm het op. Ik eet weer lekker. Ik zit nog ff te bellen en ga daarna naar mijn bed. Beetje klooien op mijn ipad, en val in slaap.
Morgen raften.....

• 27 November 2014 - 09:00