Naar Cambodja !!!
Door: bastoet
Blijf op de hoogte en volg Bas
15 November 2011 | Vietnam, Hanoi
Eindelijk is die trein er, plekje gevonden, en nog niemand naast me... Das fijn, zoo , slapen !! En gewoon niet in slaap kunnen vallen, wat me steeds binnen 5 min lukt !! Proberen , proberen, en nog harder... Dan maar Vietnamese chickies tellen .... Nog niet... Dan maar lezen.. En ja hoor, heerlijk snurken!!! Nou goed, de reis duurde bijna 8 uur, heb weer zo'n heerlijke maaltijd gegeten , met normaal bestek , wat ik gekocht had in de supermarkt ... Ik laat me geen 2 keer foppen !!
Rond 16;00 kwam ik aan op Saigon treinstation, daar koffie gedronken met een clubsandwich. Daar ff klein uurtje gezeten, toen maar weer taxi genomen naar het vliegveld. Wat een gekkenhuis in Saigon zeg(spitsuur ook, maar weet niet of dat daar ook geld)
Ik zou zeker 400 mensen op brommertjes hebben doodgereden!!! Jezus wat een zooitje, dat is pas volgende week!!
Ingechecked, alles verliep volgens plan, ik had het namelijk al eerder gedaan !! Op tijd boarden en vliegen. In het vliegtuig moest ik wat douane papieren invullen, al die gegevens staan gvd toch in mijn paspoort of visum... Pffff 3 e wereld land zeg!!! Ik was wel blij met het vliegtuig ... Een gewoon vliegtuig en niet zo'n turboprop... Airbus A321 100/200 , en voor de leken onderons... Gewoon een vliegtuig met straalmotoren ipv propellors!!! Na 3 kwartier weer geland en ik ben in Cambodja !!!! Woehoe ik verheug me hier zooo op!!!
Na alle douanezooi stond er inderdaad iemand op mij te wachten die me naar het hotel zou brengen. Whaaaahaaaaaa ik heb er zin in !!!!
Kom ik aan in het hotel , wat ik natuurlijk zelf geboekt heb, is het Kikkuh gek, zo gaaf , dit is zo wat ik de hele vakantie al hoopte!!! Vriendelijk personeel enzo, gewoon hoe dat hoort hier in die rijstlanden !! T heeft ff geduurd maar dan heb je wel wat !!
Snel douchen en omkleden want de bar gaat om 23:00 uur dicht en het is al 21:30 en heb honger en trek in ....
Das allemaal gelukt , ff zitten pingen met mijn broer en gaan slapen, morgen naar Angkor Wat !!!!
16 November 2011 - 15:11
Mama:
hé gozertje, wat heerlijk, zo'n enthousiast verhaal! fijn dat de reis en alles goed verlopen is, kind kan de was doen... dus vandaag ben je eindelijk naar Angkor Wat, gaaaaaf! kijk voor 3: ook voor papa en mij! (gelukkig bestaat er zoiets als een fototoestel...) Geniet ervan knul, fijne dagen nog, dikke kus van papa en mij. doeiiiiiiiiii. mama xx.