Naar huis !!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Bas Toet - WaarBenJij.nu Naar huis !!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Bas Toet - WaarBenJij.nu

Naar huis !!!!

Blijf op de hoogte en volg Bas

03 December 2013 | Thailand, Bangkok

Om 6:00 gaat de wekker...... Pffff, heb ik een kater, of ben ik nog steeds lam?? Ik kan het niet vertellen. Dan gaat alles vanzelf, ik heb gister bijna alles al gepakt, maar moet toch nog wat dingetjes doen. Ik stop alles in mijn broekzakken ,waar ik vind dat het hoort, waar het altijd zit, maak nog 1 rondje door de kamer, en trek de deur achter mij dicht !! Ik loop naar beneden en check uit, er word een taxi voor me gebeld, en hij brengt me in razend tempo naar het vliegveld. Dit vliegveld is zoveel beter dan dat andere vliegveld voor de low cost maatschappijen, hier rij je in 35 minuten heen, naar die andere heb ik er keer 2,5 uur over gedaan.
Ik loop naar de incheck balie van de KLM, de tijden kloppen deze keer wel met de vluchtnummers.... Ik check zelf in, dan naar de bagage afgifte, daar zeg ik dat ik mijn departure card niet meer heb. Ze kijkt niet echt heel raar en geeft mij een nieuw exemplaar. Die vul ik netjes in, ga naar de douane, geef mijn spullen en kan zo door lopen!! Wat een fantastisch land! M'n tas moet nog ff door de scan, en dan kan ik gaan shoppen. Ben snel uit geshopt, er is niks wat ik wil hebben. Ik loop naar gate G-3, ga zitten, zet een muziekje op en het grote wachten gaat beginnen.. Als ik alle tijd bij elkaar doe die ik heb moeten wachten deze reis, had ik nog een paar dagen kunnen blijven... Dan gaan de poortjes open en kan iedereen naar beneden , naar de wachtruimte, daar weer wachten. Dan komt de mededeling dat we kunnen gaan boarden.. Iedereen staat op en rent naar de deur , maar dan gaan eerst de priority mensen, dan mensen met kinderen, met de flying blue card..etc etc. Mensen hebben echt geen geduld, dan komt er bordje met " rij 32-44" daar zit ik bij, ik sta op en loop op mijn gemakje naar mijn plaats. 40 F. Er zijn 3 rijen van 3 , ik zit in de middelste rij op de rechter stoel, dan kan ik er in en er uit als ik dat wil, en hoef ik niet voor iemand anders op te staan.... Naast me zitten 2 mannen. We gaan op tijd weg, en er volgt een mededeling : er zijn 100 stoelen over, dus je kan straks gaan zitten waar je wilt... Das mooi, die vent die naast mij zit gaat gelijk ergens anders zitten, dus de middelste stoel is leeg !! Das fijn !!
Het is een prima vlucht, beetje turbulentie hier en daar, maar lekker rustig, heb niet echt veel geslapen, wel film gekeken en wat verhalen afgemaakt. Die laatste 5 uur duren wel lang hoor !! Die laatste 4 en 3 en 2 en 1 uren ook trouwens....
Dam komt eindelijk het sein "riemen vast" en "prepare for landing" , dan is echt je reis voorbij...

• 27 December 2013 - 16:01

Mama:

Dus uitgerekend je laatste reis ging van een leien dakje! Gelukkig geen problemen met je departure card, of althans het ontbreken daarvan. Ik maakte me daar wel een beetje ongerust over. Weer terug op Nederlandse bodem werd je opgehaald van Schiphol, en thuis wachtte je een warm welkom. En nu...? Aan vakantie toe zeker??? Cuba, hold your breath: Bas komt eraan! ;-)
    Kus, mama.